Nieuws | Arendsen Plaatwerk B.V. > Arendsen Plaatwerk investeert door en neemt nieuwe hal in gebruik

Om de website van Arendsen Plaatwerk BV goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
NederlandsDeutsch
 
 
 

Arendsen Plaatwerk investeert door en neemt nieuwe hal in gebruik


16 Jul 2012
 
 
Arendsen Plaatwerk B.V. heeft sinds 2009 de beschikking over een Trumpf TruLaser 5060 5kW 6000x2000mm met Liftmaster. Met deze investering heeft de onderneming haar concurrentiepositie verder versterkt,
 
 
 
 
 
Arendsen Plaatwerk B.V. beschikt over een Trumatic 600 L FMC 1600 combi pons-laser. Deze installatie wordt ondersteund door een compact magazijn, een stempelvoorziening, kan automatisch beladen, ontladen en  sorteren. Flexibiliteit, productiviteit, korte doorlooptijden,  kwaliteit en "manarme" productie zijn de voornaamste  kenmerken.
 
 
 
 
 
Arendsen Plaatwerk BV beschikt over de lasertechnologie, ondersteund door een automatisch be- en ontladingssysteem, geïntegreerd met een 63-tons voorraadtoren.
 
           
  
  
                                                            
 
De jongste telgen binnen haar machinepark zijn een 2-tal kantpersen van het merk Bystronic. De PR. 100-ton x 3100 kantpers, welke wordt ingezet bij complexe producten. Snelheid, nauwkeurigheid, alsmede haar veelzijdigheid op grond van haar uitrusting, zijn opvallende kenmerken.
 
 De krachtpatser, de PR. 500 ton x 8200 is met een gewicht van ca. 75 ton de zware jongen binnen de familie. Bv: staal in een lengte van 8200mm. en een dikte van 10mm, buigt deze reus in diverse vormen. Hij is uitgerust met het IPC - meetsysteem, welke afwijkingen in plaatdiktes herkent en automatisch compenseert. Nauwkeurigheid over een grote lengte, staat hoog in het vaandel.
 

Uiteraard voldoet deze generatie machines aan de laatste veiligheidseisen en worden ze door een 3D-besturing, alsmede on-line verbinding ondersteund.

 
 
 
 
Specificaties
 
PR. 100-ton x 3100
 1. Hydraulische bombering
 2. Hydraulische klemmingen O/B
 3. Multifunctioneel stempelsysteem
 4. Verhoogde inbouw (550 mm)
 5. 4-assige achteraanslag
 6. 3D besturing
 7. On-line met de werkvoorbereiding
PR. 500-ton x 8200
 1. Hydraulische bombering
 2. Verhoogde inbouw (690 mm)
 3. Gestuurde achteraanslagen
 4. Vrije doorgang 7100 mm
 5. IPC-meetsysteem
 6. 3D besturing
 7. On-line met de werkvoorbereiding