Industriële Toelevering | Arendsen Plaatwerk B.V.

Om de website van Arendsen Plaatwerk BV goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
NederlandsDeutsch
 
 
 

Plaatwerk in de praktijk


Industriële toelevering algemeenUw vraag of wens wordt door ons op een adequate en efficiënte wijze vertaald in een half- of eindproduct in metaal. Eventueel voorzien van een gatenpatroon van uiteenlopende aard; vierkant, rond, afrondingen, doordrukkingen, vervormingen enz. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd; speciaal stempels, ingezet bij een hoge mate van complexiteit of grote series, verruimen het productieveld.

 
De lasertechnologie zorgt voor een vrije vormgeving. De uiteenlopende contouren volgen elkaar in hoge snelheid op. De gekozen installatie, voorzien van een 63-tons voorraadtoren, alsmede een liftmaster, zorgen voor een "manarme" productiemethodiek. De nauwkeurigheid en afwerking zijn van hoge kwaliteit. Deze vormen tevens een goede basis voor opvolgende productiestappen.
 
Of producten nu 80mm of 8000mm lang zijn, in een dikte van 0,5 of 15mm, zij allen krijgen vorm, afhankelijk van stempelkeuze, alsmede op grond van een capaciteit van max. 500 ton. Het IPC-meetsysteem bewaakt de nauwkeurigheid, tijdens het buigproces. De machines zijn uitgerust met een extra hoge inbouw-slagruimte, welke dikwijls vereist wordt bij de zgn. bakvormen. De operator kan tevens putten uit een groot aantal multifunctionele stempels. In samenhang met de hydraulische klemming en 3D besturing resulteert e.e.a. in korte insteltijden.
 
Het zetprocedé uitgevoerd door de Multifold, is een ideale methode voor de dunne plaat, zeker in een grotere afmeting. En een manipulator zorgt voor een automatische handeling en de wangen voor de positieve en negatieve buigingen. Ideaal voor doosvormige produkten, bv: schakelkasten, scheidingswanden, ommantelingen enz.