Vacatures | Arendsen Plaatwerk B.V.

Om de website van Arendsen Plaatwerk BV goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
NederlandsDeutsch
 
 
 

 

 

Arendsen Plaatwerk B.V.


is een veelzijdige toeleverancier binnen het metaalsegment, goed geoutilleerd en gehuisvest in een modern pand op industrieterrein "De Rieze" in Ulft.
Arendsen is gespecialiseerd in het knippen, ponsen, lasersnijden, combi pons-lasersnijden, buigen, kanten, lassen en assembleren van metaalproducten.

 

Ter versterking van onze plaatbewerkingsafdeling zijn wij op zoek naar een:

CNC KANTER M/V

Als CNC kanter bent u verantwoordelijk voor het van tekening kanten van diverse producten. U bent in staat om zelfstandig te programmeren en bestaande programma’s aan te passen.
U heeft bij voorkeur een afgeronde technische opleiding (VBO / LTS / KMBO / MTS) en functioneert op een MBO niveau. Vanzelfsprekend is een goed ruimtelijk inzicht een must om deze functie in te vullen. Ervaring met Bystronic kantbanken is een pré, maar niet vereist.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan een korte brief en CV naar:

Arendsen Plaatwerk B.V.

T.a.v. dhr. M.W.H. Ruesink

Postbus 5

7070 AA  ULFT
www.arendsen-plaat.nl


 

 

Arendsen Plaatwerk blijft continu op zoek naar vakmensen op het gebied van programmering, werkvoorbereiding en CNC-kanten.
Stuur daarom je CV met motivatie naar ons toe.