Wat kunnen wij | Arendsen Plaatwerk B.V.

Om de website van Arendsen Plaatwerk BV goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
NederlandsDeutsch
 
 
 

Wat kunnen wij voor u doen?


Arendsen Plaatwerk staat u bij in het hele traject: van productontwikkeling tot en met productie, assemblage en aflevering. Vanzelfsprekend kunt u ons ook op deelgebieden inschakelen. Want plaatwerk is bij ons maatwerk.

Maatwerk in fasen:

 1. Ontwerp:
  U kunt Arendsen Plaatwerk het beste zo vroeg mogelijk bij de productontwikkeling betrekken, zodat we u kunnen adviseren over lage productiekosten, alsmede een verantwoorde vormgeving.
 2. Technische tekening:
  We vertalen uw ontwerp in een gedetailleerde digitale tekening. Uiteraard kunt u zelf ook een tekening aanleveren in het standaard dxf-formaat.
 3. Werkvoorbereiding:
  We zoeken en plannen de snelste en efficiëntste weg om uw product te maken. Dikwijls kunnen we putten uit onze ruime en gedifferentieerde voorraad of bestellen direct bij servicecentra en vertalen de tekening naar digitale instructies voor onze computergestuurde machines.
 4. Productie:
  Bij Arendsen Plaatwerk staat een hypermodern machinepark klaar om uw product te verwezenlijken. Dankzij de hoge automatiseringsgraad zijn de instelkosten laag en de doorvoersnelheden hoog. Aangestuurd door een vakkundig team.
 5. Constructie:
  Arendsen Plaatwerk is tevens uw partner voor licht constructiewerk. Zij is in staat diverse onderdelen samen te stellen, in meerdere materiaalsoorten o.a. staal, aluminium, rvs op basis van vele lasvormen.
 6. Assemblage:
  Arendsen Plaatwerk kan diverse onderdelen samenstellen van uiteenlopende aard. Eventueel gebruik makend van toegeleverde componenten, alsmede van diverse verbindingstechnieken.
 7. Conservering: 
  Arendsen Plaatwerk verzorgt ook diverse conserveringsvormen; zoals natlakken, poedercoaten en electrolytisch verzinken, welke binnen een straal van 500 meter kunnen worden uitgevoerd.
 8. Aflevering: 
  We kunnen ook het verpakken en afleveren van uw product voor onze rekening nemen. Gebruik makend van bovenloopkranen en vorkheftrucks, eigen en extern vervoer. Zorgdragend voor een correcte en stipte levering.
 9. Nazorg:
  We houden alle productiedetails voor u bij, zodat we een volgende serie snel en tegen lage kosten kunnen opstarten. Desgewenst verzorgen wij certificaten.

Technische tekeningProductieAflevering

 

Arendsen Plaatwerk:

Een ijzersterk profiel gedragen door een vakkundig team.