Profiel | Arendsen Plaatwerk B.V.

Om de website van Arendsen Plaatwerk BV goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
NederlandsDeutsch
 
 
 

Arendsen Plaatwerk - Uw product in plaatstaal, RVS of aluminium


Historie

Al ruim 100 jaar is de naam Arendsen een vertrouwde naam binnen de metaalwereld. De oorspronkelijke roots lopen via de machinebouw, staalbouw naar plaatbewerking. In deze branche speelt zij als zelfstandige onderneming een steeds specialistischer rol. Welke wordt gevoed door innovatie, alsmede ondersteund door een vakkundig team, goed opgeleid en gemotiveerd, om u de benodigde expertise te bieden.

Kortom: "Arendsen profileert zich als dé toeleverancier voor plaatwerk".

Alle metalen en formaten

"The sky is the limit!"... letterlijk: we verwerken vele materiaalsoorten. Basismaterialen, zoals staal, roestvaststaal, aluminium, voorgelakt staal, koper enzovoort, tot een dikte van 15mm. En een lengte van maar liefst 8 meter, waar anderen bij 4 meter afhaken. Dikwijls kunnen wij uw product uit eigen voorraad leveren. Deze onafhankelijkheid is mede essentieel voor het nakomen van snelle levertijden.

Bewerkingen

Aan de basis van ons succes, staat een uiterst gedreven team, vakkundige medewerkers, goed geoutilleerd in een moderne productiehal in Ulft. Als leerbedrijf en als participant in een onderwijsinstelling investeert Arendsen voortdurend in haar medewerkers. Mede gelet op de vele bewerkingsmogelijkheden is zij in staat de juiste productiemethoden te kiezen, welke in hoofdzaak bepalend is voor de juiste prijsstelling.

Van A tot Z

Ons productiepark is in hoge mate geautomatiseerd en uitgerust met geavanceerde technieken, om de gevraagde nauwkeurigheid, snelheid en onbemande productie te kunnen realiseren. De arbeidsomstandigheden zijn zo geoptimaliseerd dat grote series worden uitgevoerd door automatische be- en ontladings units. Echter, ook voor een eenvoudige bewerking kunt u ons inschakelen. Van volledig afgewerkt of geassembleerd product, alsmede afgeleverd eindproduct.

Van alle markten thuis

Deze veelzijdige capaciteiten leveren een even breed palet klanten op in de dak- en gevelbouw, interieurbouw, logistiek, voedingsindustrie, machinebouw en andere sectoren. Zij herkennen in Arendsen Plaatwerk een betrouwbare, nuchtere, flexibele "niets-is-ons-te-moeilijk" aanpak.

Kortom, een ijzersterk profiel om ook uw product te realiseren.