Arendsen Plaatwerk B.V.

Om de website van Arendsen Plaatwerk BV goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 
NederlandsDeutsch
 
 
 

Arendsen Plaatwerk, een ijzersterk profiel
Arendsen Plaatwerk
Een ijzersterk profiel


Arendsen Plaatwerk is een veelzijdig toeleverancier binnen het metaalsegment, goed geoutilleerd en gehuisvest in een modern pand op industrieterrein "De Rieze" in Ulft. Arendsen is gespecialiseerd in het knippen, ponsen, lasersnijden, buigen, kanten, lassen en assembleren van metaalproducten.

Haar producten, in diverse materiaalsoorten, klein of groot van formaat, enkel of in serie, vinden haar weg naar tal van marktsegmenten; gevel-, staal-, machinebouwers, magazijn- en interieurinrichters, transport, voedings-, milieu- en installatiesector.
 
Op deze website vindt u alle informatie over Arendsen Plaatwerk; onze productiemogelijkheden voor plaatbewerking en voorbeelden van projecten. Neemt u gerust contact met ons op om te zien en te horen wat we voor u kunnen betekenen. Want we laten u graag profiteren van een ijzersterk profiel !


Nieuws

  • Arendsen Plaatwerk investeert door en neemt nieuwe hal in gebruik

    Arendsen Plaatwerk vergroot haar laser- en kantcapaciteit met de ingebruikname van een 6 kW Trumpf Trulaser 5030 met Liftmaster, een Bystronic kantbank Xpert 400/6200 (6 mtr) en een Bystronic kantbank Xpert 100/3100. Tevens is onze las- en constructie afdeling fors uitgebreid en ondergebracht in een andere bedrijfshal van 1250 m2. Deze investeringen en uitbreiding onderstrepen de ambitie van Arendsen Plaatwerk om haar positie in plaatverwerkend Nederland te verder te verstevigen en uit te breiden.

    Volledige artikel

 
 
 
 
 
 
LogiszWebsitesCMSSEO