Over ons

Alle metalen en formaten

"The sky is the limit!"... letterlijk: we verwerken vele materiaalsoorten. Basismaterialen, zoals staal, roestvaststaal, aluminium en voorgelakt staal, tot een dikte van 25mm. En een lengte van maar liefst 8 meter, waar anderen bij 4 meter afhaken. Dikwijls kunnen wij uw product uit eigen voorraad leveren. Deze onafhankelijkheid is mede essentieel voor het nakomen van snelle levertijden.

Bewerkingen

Aan de basis van ons succes, staat een uiterst gedreven team, vakkundige medewerkers, goed geoutilleerd in een moderne productiehal in Ulft. Als leerbedrijf en als participant in onderwijsinstellingen investeert Arendsen voortdurend in haar medewerkers. Mede gelet op de vele bewerkingsmogelijkheden is zij in staat de juiste productiemethoden te kiezen, welke in hoofdzaak bepalend is voor de juiste prijsstelling.

Van A tot Z

Ons productiepark is in hoge mate geautomatiseerd en uitgerust met geavanceerde technieken, om de gevraagde nauwkeurigheid, snelheid en onbemande productie te kunnen realiseren. De arbeidsomstandigheden zijn zo geoptimaliseerd dat grote series worden uitgevoerd door automatische be- en ontladings units. Van volledig afgewerkt of geassembleerd product, alsmede afgeleverd eindproduct.

Van alle markten thuis

Deze veelzijdige capaciteiten leveren een even breed palet klanten op in de gevelbekleding, interieurbouw, logistiek, voedingsindustrie, machinebouw, afwatering, ovenbouw, silobouw en vele andere sectoren. Zij herkennen in Arendsen Plaatwerk een betrouwbare, nuchtere, flexibele "niets-is-ons-te-moeilijk" aanpak.

'' Maatwerk in plaatwerk '' 

Gebruik maken van ons specialisme? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op voor alle vragen over uw project of product.

Offerte aanvragen

Home
Metaal-
bewerking
Werk- voorbereiding
Branches
Distributie
Over ons
Nieuws
Vacatures
Contact